Ga naar hoofdinhoud

Binnen Progé hebben wij ruimte voor versterking! Ben jij op zoek naar een actieve en uitdagende baan binnen de technische bouwsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Magazijnmedewerker

Over de functie:

Als magazijnmedewerker bij Progé ben je van alle markten thuis. Jij weet precies waar alles in het magazijn te vinden is en daarbij heb je ook oog voor de kwaliteit. Even een vensterbank op maat zagen voor een klant? Dat is voor jou geen probleem. Graag zelfs! Productschap bijna leeg? Even een seintje richting je teamleider natuurlijk! Werken in een leuk en gezellig team die elkaar graag een handje helpt past precies bij jou. Je zet graag een stapje extra en je steekt graag je handen uit de mouwen. In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré!

Spreken deze werkzaamheden jou aan, maar heb je nog geen ervaring? Geen zorgen, onze specialisten leiden je graag op, zodat jij aan de slag kan als magazijnmedewerker!

Wij vragen:

  • VMBO/MBO werk- en denkniveau met een hands-on mentaliteit;
  • dat je nauwkeurig, flexibel en kritisch bent en zelfstandig kunt werken.

Wij bieden:

  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een contract op basis van fulltime, parttime is bespreekbaar;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 8,25% vakantietoeslag en 32 vrije dagen per jaar;
  • Een interessante en uitdagende baan in een groeiende organisatie;
  • Een goede informele werksfeer met leuke en gezellige collega’s.

Is dit de baan die bij jou past?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berry Geurkink: +31 (0)544 372 534. Bij interesse verzoeken wij je een motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteer@proge.nl. Binnen 24 uur mag je een antwoord van ons verwachten.

Back To Top