Montage van natuursteen en marmercomposiet

Proge Stone kan van toegevoegde waarde zijn als het gaat om montage van natuursteen en marmercomposiet. Dit meestal specialistische werk wordt door onze vakbekwame mensen uitgevoerd die uiteraard VCA gecertificeerd zijn. Uitgangspunten zijn hierbij kwaliteit en afspraak is afspraak.

Wij profileren ons graag als verlengstuk van uw onderneming en denken dan ook graag mee over de planning en uitvoering. We regelen alles tot in detail, van begin tot eind, en leveren vakwerk af. Kortom, we helpen u om uw project tot een succes te maken!

Goed opgeleide monteurs
Progé Stone werkt met een vast team van vakmensen met passie voor natuursteen. Onze eigen monteurs volgen regelmatig
trainingen en cursussen om bij te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op dit vakgebied. Zij werken snel en netjes en proberen eventuele overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Precisiewerk
Het plaatsen van natuursteen is vaak precisiewerk. Om die reden komen wij altijd persoonlijk bij u inmeten. Soms is het milli­meterwerk, bijvoorbeeld om een vensterbank zo aan te passen dat deze precies past. Soms moet een steen zo bewerkt worden dat deze exact in een bepaalde ruimte gepositioneerd kan worden of moeten er facetranden of een sierwerk aangebracht worden. Ook kan het voorkomen dat een klant een tekening aanlevert van een product dat in natuursteen uitgevoerd moet worden. Dan is ons werk bijna kunst.

Kiest u voor natuursteen of marmercomposiet? Kies dan voor Progé Stone.

Progestone Stenen vensterbank
Progestone Vensterbank Proge
Dorpel Steen progestone
Dorpel Steen Proge Groenlo