Natuursteen toepassing: bijna altijd maatwerk

Het toepassen van natuursteen vraagt om vakkennis en ervaring. Hoewel Progé Stone een aantal standaardproducten kent als dorpels, vensterbanken en spekbanden, is in de praktijk bijna geen enkele producttoepassing standaard. Vakmanschap is dan vereist.

Eigen werkplaats
Eenvoudig of complex. Recht toe recht aan of creatief. Sierlijk of strak. Progé Stone zorgt ervoor dat uw maatwerk in orde komt. Onze vakmannen hebben meer dan twintig jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Ze volgen diverse cursussen om hun vaardigheden te onderhouden of uit te breiden. In onze werkplaats beschikken ze over de middelen en gereedschappen om aan iedere ­maatwerkvraag te voldoen.

We stellen hoge eisen aan onszelf
Ook aan de montage van de producten besteden we veel aandacht. Dat gebeurt door onze eigen goed opgeleide monteurs. Bij Progé Stone houden we alles liefst zoveel mogelijk in eigen hand: we hebben een eigen werkplaats, eigen monteurs, en we investeren niet alleen in kennis en vaardigheden, maar ook in persoonlijk contact met zowel onze klanten als met onze leveranciers. Alleen zo kunnen we voldoen aan de hoge eisen die we onszelf opleggen.

Stenen Kleur monsters
Stenen Trap Progestone
Progestone Stenen badkamer
Progestone trap
Progestone Huis Rand Steen
Proge Groenlo Natuursteen Gevelrand
Progestone Proge Groenlo Stenen Trap
Proge Stenen Gevel
Gevel Natuursteen Proge