Vensterbanken - hout

De Progé vensterbanken vormen een perfecte combinatie met de kozijn dagkant-afwerking. Deze massieve vensterbanken hebben een moderne en strakke vormgeving, zijn zeer eenvoudig te plaatsen en zijn bovendien FSC gecertificeerd.

De vensterbanken zijn standaard voorzien van een krasvaste folie. Hierdoor zijn ze vochtbestendig, stoot- en krasvast en probleemloos te reinigen. Doordat de kleuren precies zijn afgestemd op de door ons geleverde Progé kozijnafwerkingen, passen de vensterbanken uitstekend in het totale afwerkings-leveringsprogramma. U kunt onze vensterbanken bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten inzetten. In beide gevallen zijn ze zeer eenvoudig te plaatsen. Eindkappen in kleur zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

De Progé vensterbanken zijn leverbaar in twee standaard kleuren en in diverse breedtes. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Proge FSC logo
Proge Groenlo Stijlkozijn

Materiaal:

De kern bestaat uit 18 mm vochtwerend spaanplaat type P5. De toplaag is een krasvaste kunststof folie in exact dezelfde kleurstelling als onze afwerking voor een optimaal eindresultaat. Tevens is onze vensterbank aan de achterzijde en onderzijde voorzien van een witte backingfolie voor optimale bescherming. Voor de kopse kanten zijn afdekkapjes verkrijgbaar in dezelfde kleur. Onze vensterbanken kunnen op lengte gekort aangeleverd worden, volgens uw specificatie. Kortom, een topproduct dat ook een zeer gunstige prijs/ kwaliteit-verhouding heeft

  • kleuren: wit [RAL 9010] en crème [RAL 9001]
  • standaard lengte: 5600 mm [op lengte korten mogelijk]
  • breedtes: 150/ 200/ 250/ 300/ 350/ 400 mm
  • FSC® keurmerk
  • levering uit voorraad

Modellenprogramma