Vensterbanken - marmercomposiet

Het marmercomposiet is zoals het woord composiet zelf zegt een samenstelling uit verschillende grondstoffen. Het bestaat voor 95% uit natuursteen met daaraan toegevoegd kunstmatige harsen en pigmenten. Resultaat is een prachtig homogeen eindproduct met een zeer luxueuze uitstraling.

Vensterbanken
Marmercomposiet is verkrijgbaar in meerdere moderne kleuren met verschillende toplagen. Daarnaast heeft het marmercomposiet een prima kwaliteit/prijs verhouding. Vooral in de toepassing vensterbanken geniet het marmercomposiet een enorme populariteit. Progé kan u ook vensterbanken van natuursteen leveren, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Montage
De vensterbanken worden in onze eigen werkplaats voor u op lengte gezaagd en gepolijst waarna ze worden voorzien van een gebroken kant voor de finishing touch. Uiteraard kunt u ze zelf plaatsen, echter ook montage hebben wij met een eigen montagedienst zelf in de hand. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Onderhoud
Voor het reinigen en het onderhoud van de marmercomposiet vensterbanken verwijzen wij u graag door naar de brochure: Progé, reinigen en onderhoud.

Proge Marmercomposiet
Progestone Steen Proge Groenlo
Progestone stenen vensterbank
Progestone Stenen vensterbank

Modellenprogramma

Let op: bovenstaande kleuren kunnen afwijken van het origineel. Kleurmonsters op aanvraag.

Beschikbare kleuren Marmercomposiet: Kristal Wit, Mirco Wit, Beige en Kristal Zwart.