Progé: uw partner in innovatieve bouwproducten

Progé binnenafwerking is sinds 1997 innovatief op het gebied van productie en toelevering van kant en klaar producten voor de bouw. U moet hierbij denken aan dagkant aftimmering en vensterbanken, stelkozijnen, leidingkokers, plinten en gevelbekleding.

In eigen productie voorzien wij deze producten van een finish folie waardoor er veel dure uren van de schilder worden bespaard. Als bedrijf willen wij kwaliteit,  betrouwbaarheid en duurzaamheid uitstralen. Bijna al onze producten zijn dan ook FSC® gecertificeerd. Naast ons standaard productgamma bieden wij ook maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten adviseren voor een oplossing op maat. Wij laten u graag zien wat Progé voor u kan betekenen.

Wiljo Peters en Ruud Geurkink

Distributie / Logistiek

In ons magazijn liggen onze producten klaar om door u te worden afgeroepen, wij regelen de distributie en logistiek allemaal vanuit onze goed geoutilleerde productiehal. Wij leveren rechtstreeks aan de verwerker zonder tussenkomst van handelaren. Een groot voordeel hiervan zijn korte lijnen en concurrerende prijzen! Wist u dat wij binnen 24 uur door heel Nederland kunnen leveren?

Proge FSC logo
Progé pand Redoute Groenlo