Skip to content

Progé: uw partner in innovatieve nieuwbouw- en renovatieprojecten

Progé is sinds 1997 innovatief op het gebied van productie en toelevering van kant en klaar producten voor de bouw. U moet hierbij denken aan dagkant aftimmering, vensterbanken, stelkozijnen, leidingkokers, plinten en gevelbekleding. Bij Progé denken wij graag in mogelijkheden en daarom gaan we graag in gesprek met onze klanten om te kijken wat we kunnen realiseren. Als bedrijf willen wij kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid uitstralen. Bijna al onze producten zijn dan ook FSC® gecertificeerd. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor advies of een oplossing op maat. Wij laten u graag zien wat Progé voor u kan betekenen.

Wat ons zo uniek maakt? Wij vertellen het graag in 5 stappen!

Progé is sinds 1997 innovatief op het gebied van productie en toelevering van kant en klaar producten voor de bouw. U moet hierbij denken aan dagkant aftimmering en vensterbanken, stelkozijnen, leidingkokers, plinten en gevelbekleding.

Eigen productie

De productie van nagenoeg al onze producten doen we in eigen beheer. Dit maakt ons flexibel en daardoor is maatwerk mogelijk. In eigen productie voorzien wij onze producten van een finish folie waardoor er veel dure uren van de schilder worden bespaard.

Voorraadbeheer

In ons magazijn liggen onze producten klaar om door u te worden afgeroepen. Wij regelen de distributie en logistiek allemaal vanuit onze goed geoutilleerde productiehal. Wij leveren rechtstreeks aan de verwerker zonder tussenkomst van handelaren. Een groot voordeel hiervan zijn korte lijnen en concurrerende prijzen!

Up-to-date machinepark

In onze productiehal werken we over een high end machinepark waarbij enkel gewerkt wordt met de meest hoogwaardige machines die voor onze processen beschikbaar zijn. Dit, in combinatie met de expertise van onze medewerkers, zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en maatwerk opdrachten kunnen realiseren.

Distributie / Logistiek

We hebben meerdere mogelijkheden op logistiek vlak. Wij kunnen bijvoorbeeld in overleg binnen 24 uur leveren. Naast tijdsleveringen kunnen we ook een vrachtwagen met kooiaap verzorgen voor het lossen op de bouwplaats. Verliesuren op de bouw beperken? Laat uw materiaal door ons op maat zagen, bundelen en eventueel verpakken. De meerkosten hiervoor wegen niet op tegen de grote tijdsbesparing op de bouwplaats. Een compleet pakket samenstellen van stelkozijn, vensterbank en afwerking per kozijnmerk verpakt is voor ons dagelijkse kost. Ook het inrichten en inpakken van een container behoort tot de mogelijkheden.

Proge-groepsfoto

Uw partner in innovatieve bouwproducten

Progé staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bijna al onze producten zijn dan ook FSC® gecertificeerd. Naast ons standaard productgamma bieden wij ook maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om u te laten adviseren voor een oplossing op maat. Wij laten u graag zien wat Progé voor u kan betekenen.

Klantgericht

U als klant staat bij ons centraal. Als kernwaarden hanteren wij betrouwbaarheid, servicegerichtheid, kwaliteit en een lange termijnrelatie. Wij denken graag met u mee als het gaat om een oplossing op maat voor uw bouw of renovatie project. Zo bieden wij o.a. zagen en bundelen op maat, verpakken en transport in onze eigen containers en just-in-time levering op de bouwplaats aan.

Innovatief

Wij denken in oplossingen en houden ons elke dag bezig met innovatie. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en gaan geen uitdaging uit de weg. Samen met u als klant ontwikkelen wij nieuwe producten en concepten voor een efficiënte oplossing waarbij besparing van uren op de bouw het uitgangspunt is. Vanuit eigen productie, gecombineerd met kennis van de markt, ontwikkelen wij nieuwe producten die nieuwe mogelijkheden bieden voor de sterk veranderende bouwsector.

Duurzaam

Bij Progé staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Al onze grondstoffen zijn FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Ook proberen wij onze grondstoffen zo dicht mogelijk in de buurt te betrekken waardoor onnodig transport en dus CO2 wordt bespaard. Daarnaast wordt al onze energie duurzaam opgewekt door windmolens en zonnepanelen.

Back To Top