Skip to content

Progé ontzorgt!

Wilt u uw verliesuren op de bouw zo veel mogelijk beperken? Laat dan uw materiaal door ons op maat zagen, bundelen en verpakken.U zult merken dat de meerkosten hiervoor niet opwegen tegen de grote tijdsbesparing op de bouwplaats.

Distributie

Op het gebied van toelevering op de bouw bieden wij veel mogelijkheden. In overleg kunnen we binnen 24 uur leveren, maar op logistiek vlak bieden we meerdere mogelijkheden. Naast tijdsleveringen kunnen we ook een vrachtwagen met kooiaap verzorgen voor het lossen op de bouwplaats. Betrouwbaarheid is voor ons van groot belang, We maken graag goede afspraken, zodat u precies weet wat wij voor u kunnen betekenen en wat u van ons kunt verwachten. Meer weten? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor alle mogelijkheden.

Verpakken / bundelen / op maat zagen

Wilt u uw verliesuren op de bouw zo veel mogelijk beperken? Laat dan uw materiaal door ons op maat zagen, bundelen en verpakken. U zult merken dat de meerkosten hiervoor niet opwegen tegen de grote tijdsbesparing op de bouwplaats. Naast tijdsbesparing heeft u ook als voordelen:

  • Minder afval
  • Minder opslag
  • Minder beschadigingen van het materiaal

Wij hebben jaren ervaring in het samenstellen van complete pakketten. Zo’n pakket kan bestaan uit stelkozijnen, vensterbanken én binnenafwerking, en is uiteraard in ons magazijn veel efficiënter in te richten dan op de bouwplaats. Daarnaast kan Progé ook een complete container voor u inrichten, inpakken en kant-en-klaar op de bouwplaats leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder.

Bestel eenvoudig online!

Klantgericht

U als klant staat bij ons centraal. Als kernwaarden hanteren wij betrouwbaarheid, servicegerichtheid, kwaliteit en een lange termijnrelatie. Wij denken graag met u mee als het gaat om een oplossing op maat voor uw bouw of renovatie project. Zo bieden wij o.a. zagen en bundelen op maat, verpakken en transport in onze eigen containers en just-in-time levering op de bouwplaats aan.

Innovatief

Wij denken in oplossingen en houden ons elke dag bezig met innovatie. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en gaan geen uitdaging uit de weg. Samen met u als klant ontwikkelen wij nieuwe producten en concepten voor een efficiënte oplossing waarbij besparing van uren op de bouw het uitgangspunt is. Vanuit eigen productie, gecombineerd met kennis van de markt, ontwikkelen wij nieuwe producten die nieuwe mogelijkheden bieden voor de sterk veranderende bouwsector.

Duurzaam

Bij Progé staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Al onze grondstoffen zijn FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Ook proberen wij onze grondstoffen zo dicht mogelijk in de buurt te betrekken waardoor onnodig transport en dus CO2 wordt bespaard. Daarnaast wordt al onze energie duurzaam opgewekt door windmolens en zonnepanelen.

Back To Top